Essentie Coaching

We weten allemaal hoe kinderen zijn… Stralend, open, blij, speels, verwonderd, puur…

Dat zijn we in essentie nog steeds. Het is niet weg, het gaat nooit weg… alleen deze kern is onder wat beschermingslaagjes terecht gekomen. Als volwassene zijn we door bepaalde ervaringen in het leven ons kindzijnsessentie onbewust vergeten… We zijn onszelf als kind gaan beschermen met bepaald gedrag, omdat we moesten overleven.

Dat was als kind zo… en hoe mooi is het, dat zo’n overlevingsstrategie goed benut is als kind.

Het was toen ook zeer nuttig. Maar als volwassene leven we vandaag de dag nog steeds zo’n overlevingsmechanisme, terwijl dit gedrag onze stralende Essentie vaak absoluut niet meer dient. Hoe zonde is dit? 

Ik heb goed nieuws voor jou, want jij bent nu eindelijk volwassen en nu ook eindelijk capabel om jouw eigen innerlijk bezeerde kindjes zelf te dragen en te omarmen… Hoe pijnlijk of hoe groot ze ook zijn. We hebben onze moeder of vader niet meer nodig om voor ons te zorgen, ons te dragen of te troosten. Dat zou ons alleen maar gevangen houden in een afhankelijkheidspatroon, waar je nu juist uit wilde stappen… 

Als we werkelijk innerlijk Vrij willen worden van deze patronen zullen we de weg naar binnen mogen gaan… 

Maar hoe? Essentie coaching neemt je mee naar een weg van innerlijke vrijheid, Zelfheling, Zelfliefde, het Zelf leren dragen van jouw innerlijk bezeerde kindjes en de weg naar jouw hoogste potentie. Als jouw innerlijk bezeerde kinderen gedragen worden in jouw kern kunnen ze zich na al die jaren weer ontspannen, omdat er een volwassene in jou is, die zich over hen ontfermt. Zo lost overlevingsmechanisme-gedrag op en komt de pure Essentie van jouw innerlijke kinderen en jouw ware volwassen liefdevolle Zijn weer volledig naar voren. Vanaf dan vindt er heling plaats van jouw innerlijk bezeerde kinddelen en kan jij na al die jaren weer stap voor stap vanuit jouw stralende, open, blije, speelse, verwonderde, pure Potentie leven! 

Ik verheug mij zeer om jou bij te staan op het pad naar innerlijke heling van trauma, angsten, niet dienende gedachtepatronen of overtuigingen, ziekte, lichamelijke blokkade, ongemak of ongezondheid… en deze samen weer volledig in het zonnetje te kunnen zetten. Dit zodat ze mogen oplossen in licht en Liefde en jij VOL kan zijn en leven waarvoor je op deze aarde gekomen bent!

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN!

Klik hier om verder te lezen over de Therapie en Coachingsvorm van Essentie Coaching.