In samenwerking met Homeopathie Mijdrecht

Vanaf heden kan ik jullie eindelijk bekendmaken dat Essentie coaching en Homeopathie Mijdrecht in samenwerking gaan. Essentie coaching is een middel om fysieke en mentale gezondheid te kunnen bereiken, maar is natuurlijk niet de enige manier.  Er kan soms extra ondersteuning nodig zijn als er bijvoorbeeld fysiek veel loskomt door de traumaheling in de sessies. Het kan bijvoorbeeld weleens zijn dat als reactie op de sessie, je lichaam of je systeem ineens intens reageert.

Daarvoor kan Homeopathie goed bijdragen en ondersteunen. Homeopathie werkt ongelofelijk heilzaam voor lichaam, ziel en geest. Bij blokkades, stagnaties, ziektes, ongemakken en nog zoveel meer, fysiek EN mentaal! Homeopathie werkt dus voor alle uiteenlopende klachten en is een natuurlijke, alternatieve vorm van het werkelijk genezen van een klacht. Geen symptoombestrijding, maar een klacht werkelijk bij de wortels aanpakken. Zo werkt Rianda ook, maar dan via homeopathische middelen. Zo´n waardevolle aanvulling! Samen staan we sterk!

Omdat ik Rianda mijn eigen homeopaat is, ik haar werkwijze ken en haar ongelofelijk benijd voor haar intuitieve manier van genezen met klassieke homeopathie, slaan wij met alle liefde onze handen in één, zodat we jou nog optimaler, vanuit meerdere ingangspunten, kunnen ondersteunen in jouw proces of met jouw klacht.

Over Rianda

Ik ben Rianda Groenendijk 43 jaar getrouwd en heb een dochter van 11 jaar en een dochter van 19 jaar. En heb van mijn passie mijn vak gemaakt.

Sinds 10 jaar heb ik een praktijk voor Klassieke homeopathie na het afronden van een 6 jarige HBO studie voor Klassiek Homeopaat. Klassieke homeopathie is een fantastische geneeswijze die doeltreffend de klachten aanpakt. De totaliteit van het kijken naar de persoon met de klacht vind ik een mooie benadering die me keer op keer versteld doet staan door zijn prachtige resultaten!

In mijn praktijk help ik van jong tot oud! Elke leeftijd heeft zo zijn eigen charme en wat je ziet bij kinderen dat de homeopathie ontzettend snel kan aanslaan! Bij volwassen zie je vaak dat het ietsje langer nodig heeft door alle belastingen die er in de loop van het leven zijn opgebouwd. De puurheid van kinderen vind ik ook ontzettend mooi! Heerlijk om mee te werken!

Ook zie ik in mijn praktijk veel zwangere vrouwen en pas geboren baby’s. Op dit gebied is er ook zoveel mogelijk om te zorgen dan moeder en kind het goed doen! Mijn afstudeer onderwerp heb ik gedaan over homeopathie en bekkeninstabiliteit gecombineerd met reguliere therapie. Ook hier zie ik in de praktijk mooie resultaten mee. Want er is niet 1 weg, er zijn meerder wegen die ons kunnen brengen tot een goede gezondheid. Daarom vindt ik de samenwerking met Nienke ook echt enorm fijn, omdat ik weet dat ze met haar ervaring en kennis het net weer even op een andere manier benaderd dan ik doe. Juist de samenwerking tussen de therapieën kan de client net wat extra brengen indien dit gewenst is!

Voor meer informatie over Homeopathie Mijdrecht ga dan naar www.homeopathiemijdrecht.nl

Wij verheugen ons om jou bij te kunnen staan in jouw helingsproces!

Lieve Groet,

Rianda en Nienke