Over Nienke

Lieve Jij,

Welkom op mijn website! Wat leuk dat je meer over mij wil weten!

Mijn naam is Nienke Maria van Heck en ik ben 30 jaren op deze mooie aarde. Samen met mijn geliefde Benjamin en onze zoon Elanor zijn we veel in Nederland, maar verblijven we nog meer in het prachtige Zuid-Oost Duitsland. Leven we het vrije, natuurlijke leven met elkaar.

Al mijn hele leven is mijn grootste passie het streven naar Vrijheid. Na vele reizen over de hele wereld, ontdekte ik dat ik Vrijheid het krachtigst ervaar door de weg naar binnen te gaan; me te ontdoen van oude, niet meer dienende trauma-programma’s, waar Zelf-liefde voor in de plaats kwam.

Voor deze helingsweg heb ik in het verleden vele boeken gelezen, 6 jaar op een Antroposofische werkwijze met wijze, spiegelende baby’s en peuters gewerkt, inspirerende mensen ontmoet en jarenlang levenstherapie gevolgd bij verschillende coaches en therapeuten om me te ontdoen van oud zeer, trauma, angsten, overtuigingen en destructieve patronen. Deze ervaringen hebben mij ongelofelijk veel inzichten gegeven over de universele wetten, psychologie, het holistisch mensbeeld, spiritualiteit én de handigste tools om diepgaand, duurzaam en met liefde innerlijke destructief ‘gedrag’ in mezelf los te laten. Dit om vervolgens helderder en Vrijer dan ooit tevoorschijn te komen en te leven wie ik in Essentie ben.

Ik kan nu werkelijk zeggen, dat ik nu de weg van mijn Hart en Ziel leef. Na jaren oefening, vallen en opstaan, weet ik voor mezelf, zonder hulp van buitenaf, hoe mij vrij te maken van innerlijke destructieve systemen. Waar nog geregeld goeie, grote uitdagingen voorbij komen, maar ik deze altijd als een verdieping van mijn innerlijk Licht ervaar. En gelukkig nooit uitgeleerd blijf! Het leven blijft een prachtige, leerzame Reis.

Afgelopen jaren heb ik spirituele reizen mogen maken, energetisch werk gedaan op verschillende plekken in de wereld, veel innerlijk werk gedaan (en dat gaat altijd vrolijk verder, haha), veel Essenties weer in het zonnetje mogen zetten, en een van de grootste geschenken van het leven mogen ervaren… moeder te worden en te zijn van een prachtige zoon. Waardoor mijn werk als Holistisch Coach en Therapeut nog meer verdieping heeft gekregen.

Ik verheug mij om ook jou bij te staan in jouw persoonlijke ontwikkeling op weg naar innerlijke Vrijheid, spiritualiteit en Zelfheling. Hiervoor zijn mijn kindjes Heartha Yoga en Essentie Coaching geboren om jou in deze weg bij te staan.

Wat mij de gelukkigste persoon op de wereld maakt, is als ook jij vanuit jouw hoogste potentie kan gaan leven!

Voel je vrij rond te kijken! Wie weet maak ik jou blij met mijn diensten!

Je kunt mij altijd een berichtje sturen als je vragen of interesse hebt in mijn diensten.

Ik schrijf blogs en binnenkort komen er ook vlogs online! Zoek je inspiratie op het gebied van het leven naar je Hart en Ziel, en/of in de natuur? Of andere inspiratie omtrent spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling? Klik dan op mijn blog óf schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (scrol helemaal naar beneden) om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste vlogs, blogs, evenementen, kortingen en nog veel meer moois!

Praktische en Theoretische Opleidingen die Nienke heeft gedaan op een rijtje;

 • NLP coaching bij Civas
 • Natuurcoachingstraining bij Innersteps.
 • Antroposofische SPW 3 bij Heliant
 • 200 uur Hatha Yoga in India bij opleidingsinstituut Arhanta Yoga
 • 50 uur Yin Yoga bij Arhanta Yoga in Nederland
 • Cursus Spirituele Relatie bij Elohim Centrum
 • Wereldreizen en spirituele reizen
 • Innerlijke Reizen bij Kerntraject
 • Kristalcursus bij Kerntraject
 • Thuiskomen bij Jezelf cursus bij Kerntraject
 • Merlijncursus bij Kerntraject
 • Veel ervaring bij opvoedingsvragen en werken met ouders en kinderen

Volgens Sjamanen is er maar één ziekte waarvoor slechts één medicijn bestaat.
De ziekte is dat je verwijderd bent geraakt van je lichaam, hart, gevoel, intuitie, ziel en het grotere geheel. Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent.
Tipineel –