❤️

Zoals vele hier weten is er al eeuwenlang een spirituele oorlog gaande in de wereld. Het zogenoemde onlicht richt is nu ook meer dan ooit bezig zichzelf staande te houden. 5g masten, Chemtrails, weersmanipulatie, vaccinaties, gif en pesticiden, enzovoorts. Er wordt van alles bedacht en ingezet om de mensheid zo veel mogelijk ziek, onbewust te houden, en te onderdrukken.

Hoe kunnen we als individueel mens hier boven staan, zonder er te veel klappen van te krijgen? Het is belangrijk dat wij niet angstig worden en onszelf niet als slachtoffer gaan voelen. Dit is voeding voor het Onlicht. Het hoort alles bij het spel op aarde. En nog belangrijker, dat wij onze frequentie hoog blijven houden. Gistermiddag voelde ik hoe de tegenkracht haar kracht inzet en hoe wij daar volledig boven kunnen staan, zonder ziek te worden van al deze acties.

5G (bijvoorbeeld) is een uitnodiging om uit ons Slachtofferschap te stappen en ons innerlijke Goddelijke kracht nog meer in ons leven te verankeren. Stel er staat een 5G mast bij je in de buurt. 5G is onzichtbare straling. En wordt schadelijk genoemd. Dat is het ook als wij geloven dat het schadelijk is. Dan maakt het ons ziek. Dit hoort ook tot de indoctrinatie. Dat wij zwakker zijn dan al deze ‘biowapens’. Alles wat we geloven, dat zijn we. Als we geloven dat het schadelijk is, stellen we ons per definitie al voor de wolven als slachtoffer. En dit zijn we absoluut niet. Dat betekend alleen niet dat we ervan weg moeten kijken. Want het is er, en we mogen ermee werken. 🙏

Elk Onlicht heeft de onbewuste intentie ons uit te nodigen om het heft in handen te leren nemen en op te staan in ons Goddelijke Essentie. Dus ook het zogenoemde Onlicht dient onbewust toch ook in Essentie het Goddelijk bewustzijn. Niks is buiten het Goddelijke. We zijn geen slachtoffers van het Onlicht. Als we ons innerlijk realiseren dat we Goddelijke wezens zijn en ons realiseren dat ons kern onverwoestbaar is, zal al een begin zijn van een enorme bescherming voor de tegenkrachten. We overstijgen het Onlicht in ons bewustzijn. Deze mogen we doorgronden in ons levens. Dan blijven we gezond. 5g straling bijvoorbeeld, nodigt ons uit om alle sensaties die het oproept en omhoog haalt in ons lichaam en mentale toestand, op te lossen in bewustzijn en liefde. En volledig ons eigen gezondheid in handen te nemen dat wat de straling lostrilt in ons lichaam.

Iedereen krijgt weer andere ‘symptomen’ en sensaties in het lichaam door straling. Maar stel je raakt totaal ontgrond van de straling.. . Uit je lichaam.. . Niet meer in verbinding met jouw lijf:Dan is de uitnodiging weer opnieuw te leren gronden met jouw BEWUSTE kracht. In het opnieuw gronden van je lichaam kan er een hoop donkerte in het licht komen. Dat zal dan ons eigen persoonlijke donkerte (en tegelijkertijd collectieve) zijn die we innerlijk mogen transformeren. Zodat we als bijeffect van deze heling en transformatie weer gegrond kunnen zijn en deze 5g trilling haar werk heeft gedaan tot het bewust lostrillen van waar we nog meer bewustZijnslicht in onszelf mochten verankeren. Als we deze losgetrilde sensaties (door 5g bijv) blijven bekijken, deze transformeren en in het licht zetten is er dus niks aan de hand. Maar als we het gewoon laten voor wat het is, we blijven ons slachtoffer voelen, dan kunnen we wel ziek worden. En eigenlijk worden we dan alleen ziek van dat we niet onze volle potentie leven en daarin gaan staan.

Op den duur kunnen we ziek worden van dit Slachtofferschap. Dan erkennen we ons namelijk niet in ons ware Goddelijke Scheppers kracht en Essentie. Er ontstaat onbewuste stress en we worden ziek van het ontkennen van dat we licht en liefde zijn. Door middel van ziekte gaan we deze les alsnog leren. Prachtig mechanisme. Het is nooit te laat en het leven werkt ALTIJD voor ons. En niet tegen ons. Alles is leerproces en alles is voor het Bewustzijn. Zolang we maar bewust blijven voelen, dat niks buiten onszelf is en 5g slechts een spiegel is van onze eigen innerlijke persoonlijke donkerte en juist die donkerte in ons lostrilt wat nog in het licht en de aandacht gezet mocht worden in ons persoonlijke leven en we transformeren deze, dan komt het dus helemaal goed. ….

En is 5g slechts een uitnodiging om ons goddelijk bewustZijn nog meer te mogen verankeren in ons lichaam en leven.En kan bijvoorbeeld 5g alleen maar dienen als een bewustzijnsproces om ons trillingsfrequentie te gaan leren verhogen door onze innerlijke donkerte in licht te zetten en te transformeren.

Onze frequentie en bescherming houden we dus hoog door de Essentie van de uitnodiging van het onlicht te doorzien en ook de transformerende potentie en uitnodiging volledig te pakken en in te nemen.VAN slachtoffer van het Onlicht naar Creator van gezondheid en liefde. De wereld veranderen in licht en liefde begint bij onszelf. ❤️

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, buitenshuis en boom