Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, buitenshuis en boom

Lieve mooie man,

Laatst heb ik een boodschap voor de vrouw geschreven. Ik voelde al dat ook aan jou wilde schrijven. En dat is nu. Want ook jij hebt het afgelopen eeuwen niet makkelijk gehad. Jij bent gedwongen veel handelingen te verrichten die tegen jouw gevoel in waren. Handelingen waar je je hart volledig bij moest afsluiten. En nog steeds. Je hebt geleerd om je groot te houden. Er is trauma onstaan rondom en in jouw hart. En daarmee de poort naar jouw zielenleven.. En wij als vrouw die vaak opeisen dat jij je gevoel opent. Maar ook dit is een vorm van intimidatie. Ook wij als vrouw mogen heel zacht, liefdevol en geduldig zijn naar jou. Zodat jij de tijd en de ruimte kan nemen jouw bloem in jouw hart langzaam weer te openen in precies jouw tempo.We kunnen elkaar inspireren lieve man. We zijn hier om elkaar te helen. En dat bereiken we volgens mij alleen met geduld, liefde, Acceptatie, Zachtheid en afstemming met elkaar.

Dus ik vraag aan jou… Wat is jouw behoefte lieve man? Wat heb je nodig om je veilig te voelen met het uitten van je gevoel? Wat heb je nodig om je veilig te voelen in deze wereld? Wat heb je nodig om jouw prachtige wezen die je bent langzaam kunnen openen? Wauw, een ode aan het proces die de man moet afleggen hierin… Want de wereld van nu houdt deze harde man nog steeds groot in stand met haar verhalen verzinsels.

Maar lieve man, weet dat je veel meer dan dit bent. Er leeft in jou een groot Wonder. Die zich door de tijd nog meer mag gaan ontspruiten. Jij bent dat wonder van Creatieve, groots Liefdevolle kracht. Jij bent een Hoeder in Essentie. Een Schepper…. Die bergen kan verzetten met jouw krachtige stem en Zijn. Jouw lichaam is gemaakt om te bouwen aan een Nieuwe wereld, het paradijs. Man wat ben je prachtig. Ik ben zo blij dat je er bent! Hoe kunnen we jou ondersteunen dat jij weer durft te zijn waarvoor je gekomen bent? Wat heb je nodig zodat jij weer helemaal jouw heilig mannelijke Zijn durft in te nemen?Ik hoor het graag van jou. 💕