Mooi verhaaltje 💙

Een paar weken geleden vroeg Benjamin ineens vanuit het niets: Wordt ons kindje niet te stevig?
Er schoot ineens een stress in mijn lijf, omdat ik zelf een verleden had met innerlijk bezeerde kindstukjes die vinden dat je niet dik mag zijn om het waard te zijn.
Waarop de eerste gedachte volgde: Ik moet minder borstvoeding geven.
3 uur later zat ik met een verstopte melkklier.
Wauw… Hoe het werkt…

‘S avonds borst goed losgemasseerd. Maar de knoop was nog te voelen. Het deed flink pijn. 70% was losgemasseerd. Ik was steeds aan het gapen. Er kwam veel los. Maar het was nog niet weg.

‘S nachts werd ik wakker met pijn. De melkklier vroeg om bevrijding. Ik werd weer uitgenodigd naar mijn innerlijke kinderen te kijken. Wat werd er geraakt? Door in gesprek te gaan en mooie afspraken met mijn innerlijke kinderen te maken ontstond er heling. Mijn borsten mochten weer melk geven en stromen. Het mag in volle overvloed aanwezig zijn. Na het helingsproces van de oude overtuigingen voelde ik ook dat deze potentie van stroming weer volledig haar plek in mocht nemen. Ik viel ik slaap met dit beeld. De volgende ochtend werd ik wakker met borstvoeding die weer helemaal in overvloed stroomde… En de melkklier knopen waren weer vrij… Plus ik was weer in vol vertrouwen dat Elanor zelf aangeeft wat goed voor hem is, en hoe hij wil groeien. 🙏

Het lichaam is zo wijs. Zij verteld ons over energetische mentale knopen die we aan mogen kijken. Die we mogen helen.. Lichaam en ziel werken zo nauw samen.

Als we naar onze spiegels van het leven luisteren, en we gaan het helingsproces in onszelf aan, zullen we innerlijke vrijheid en gezondheid vinden. 🙏 Dank ziekte, dank knopen voor deze bewustwording en bewustzijnsproces. 🙏