Wat vinden anderen?

”Ik heb een tijd lang yoga gevolgd bij Nienke.
De manier waarop ze je begroet en welkom heet is super ontspannen en prettig. Je voelt en ervaart gelijk een ontspannen en warme sfeer.
De manier van lesgeven is erg prettig en rustig.
Ze neemt je echt mee in de beweging op een prettige manier.  Kom je er niet uit, dan ondersteunt zij je waar nodig zodat het wel lukt.
Haar manier van werken is gegrond, liefdevol en aandachtig zodat je ook echt een laagje verder komt in je lichaam of waar je wilt zijn.
Wat me het meest is bij gebleven is, de heerlijke ontspan momenten aan het einde. Ik ging elke keer super ontspannen en relaxed naar huis.
Kortom ik kan Nienke van harte aanraden voor wat je ook gaat doen, de rust, warmte en liefde, zijn duidelijk te voelen in het contact❤️✨
Dank je wel.”

Erik

“De yoga lessen bij Nienke waren zo ontzettend fijn!
Ik kijk er met hele goede herinneringen op terug. Nienke is een heel bijzonder en fijngevoelig mens. De sfeer in de groep was daardoor altijd gezellig en veilig. Ik vond het ook een unieke ervaring om les te krijgen in de prachtige, kleurrijke yurt waaraan je zag dat alles met liefde was uitgekozen en opgebouwd.
Als ik na een drukke dag daarbinnen stapte, voelde het een beetje alsof ik een andere wereld betrad waar ik me totaal mocht ontspannen. Ik vond de geleide meditaties ook heel mooi en beeldend, dat hielp mij om bij de meditatie te blijven en niet af te dwalen.
Ik vond dat er een perfecte balans in de lessen zat tussen intense lichamelijke oefeningen, en kalme meditaties. Na de les kregen we altijd heerljke thee en kletsten we over hoe we de les ervaren hadden. In de tijd dat ik deze yoga lessen volgde worstelde ik met een depressie en de liefdevolle aandacht van Nienke en ook van haar vriend Benjamin en de warmte van de yurt hebben mij toen echt licht gebracht. Ik zou het iedereen aanraden yoga les of coaching te volgen bij Nienke!”

Linde

JA, IK WIL DIT BOEKEN!

Ben je enthousiast geworden over Heartha Yoga? Klik hier om het huidige aanbod te bekijken.