Wat vinden anderen?

Coaching ontvangen van Nienke..

Wat een feest. Dat was het eerste gevoel. Het idee alleen al maakte me blij.

Tijdens de intake groeide dat gevoel. We gaan samen spelenderwijs op pad.

Mijn coachingsvraag was: hoe creëer ik tijd voor dat wat ik het allerliefste doe?

In plaats van dat het altijd weer het sluitstuk was, en het er maar zelden van kwam: gewoon lekker met mijn handen werken, dingen creëren met hout, verf, stof, het maakt niet uit wat, maar dat maakt me blij en geeft me een vervuld gevoel.

In de loop van de coaching kwam ook het thema geld ontvangen voorbij.

Het speelse en uitgelaten gevoel waarmee ik in het coachingstraject stapte, verdiepte zich meteen bij aanvang van de coaching.

Nienke creëert een veilige liefdevolle lichte ruimte, waarin ik zo open was, ook over mijn onprettige kanten, dat ik helemaal verbaasd was.

Ze is blijkbaar zo zonder oordeel dat dat gewoon en goed voelde.

Dat werkte zo openend, dat de sessies heel stromend verliepen.

Er kwam stap voor stap helderheid in dat wat me zo blokkeerde.

Daarna loste het op, en kwam er iets zonnigs voor in de plaats.

Nu de coachingsperiode een tijd achter me ligt kan ik zeggen dat de blokkade die er was, werkelijk is opgelost. Het gemak waarmee ik nu vrijwel dagelijks tijd heb/maak voor mijn creativiteit is wonderlijk gemakkelijk en stromend.

Ook de spanning rondom geld is opgelost. Die kwam tijdens de coaching ook naar boven.

Dit klinkt misschien eenvoudig, maar het heeft zoveel zorgen en tijd in mijn leven in beslag genomen.

Gisteren omschreef ik voor een vriendin hoe ik me nu voel, zij vatte het samen in één woord: senang. Dat klopt als een bus, er is zoveel rust en ik voel me vervuld. Dat is echt nieuw in mijn leven.

Oh ja, wat ook wonderlijk is, is dat de spanning rondom het ontmoeten van een lief in mijn leven verdwenen is.

Vermoedelijk omdat het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke in mezelf tijdens de coaching hersteld is, of in ieder geval in balans voelt.

Behalve dat Nienke volkomen gelijkwaardig en zo zorgvuldig en gedegen is in haar coaching, is er nog iets bijzonders, wat niet één-twee-drie in woorden te vangen is.

De dimensie die in haar coaching verweven is, laat je voelen dat je een oneindig, groots en goddelijk wezen bent. Dit terwijl je de stevigheid van leven op aarde, volledig bewust blijft.

Laatst dacht ik: ik ga een onderhoudsabonnement bij Nienke afsluiten!

Het is zo’n cadeau!

Dank je wel Nienke!

Annemieke

Ik ging door een donkere periode in mijn leven toen Nienke op mijn pad kwam en ik met haar een coachingstraject aan ging. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek voelde de energie meteen goed.

We hadden al snel een bijzondere (gelijkgestemde) connectie. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Nienke en het voelde veilig en vertrouwelijk voor mij om mijn verhalen en gevoelens te delen. Tijdens de coachingssessies hebben we met name gewerkt aan twee belangrijke thema´s. Het her-inneren en versterken van mijn innerlijke licht en het gronden in mijn lichaam. Gronden deden we voornamelijk met meditaties, visualisaties en oefeningen waarbij ik leerde om te verbinden met mijn lichaam, met name mijn hart- en buikgebied, en van daaruit met moeder aarde. Om mijn innerlijke licht te her-inneren en te versterken hielp Nienke mij te verbinden met wie ik in essentie ben als ziel. Bijvoorbeeld door middel van het naar boven halen van mijn positieve kanten en innerlijke kracht, dit aan de hand van gesprekken, vragen en opdrachten die ze me meegaf.

Als ik terug denk aan de sessies en aan Nienke komen de volgende waarden bij me op: warm, liefdevol, betrokken, empathisch, positieve sfeer, zacht maar ook krachtig, persoonlijk en ervaringsdeskundig, authentiek, van mens tot mens. Ik voelde me tijdens onze gesprekken gezien, gehoord en begrepen. En Nienke gaf me het gevoel dat ze echt aandacht en tijd voor me had. De sessies met Nienke hebben me gesteund in een erg uitdagende tijd en voelden als lichtpuntjes in een donkere periode, waarin ik vaak een ander lichtje nodig had om mijn eigen lichtje weer te vinden. Het heeft me geholpen om weer op diepere lagen met mezelf te verbinden en stapjes te zetten in het terugvinden van de weg naar mijn ware Zelf (Ziel, Essentie). Ik heb zeker nog wel een lange weg te gaan, maar ik voel veel dankbaarheid in mijn hart dat Nienke een stukje heeft meegelopen in mijn helingsproces.

Syfra

Dat Nienke op mijn pad is gekomen voelde echt als voorbestemd. Ik liep al een aantal jaar vast bij de `reguliere´ zorg voor mentale problemen. Bij de psycholoog voelde ik me niet begrepen en werd ik al snel ´uitbehandeld´ toen ik mijn levensverhaal verteld had. Ik had voor mijn gevoel geen handvatten gekregen of concrete inzichten waardoor ik me niet geholpen voelde.

Dat is bij Nienke écht anders! Tijdens het intakegesprek nam ze ruim de tijd voor mij om mijn verhaal te horen en samen te kijken of haar behandelmethode goed zou kunnen werken. Mijn intuïtie zei al snel ´ja´ dat ik dit moest aangaan.

In de behandelingen deden we innerlijk kindwerk waarbij ik d.m.v. meditatie in mijn onderbewuste staat kon komen en kon ´communiceren´ met mijn innerlijke kinderen. Zo leerde ik mijn emoties en triggers te begrijpen en waar bepaalde reacties vandaan kwamen. Om een voorbeeld te noemen was mijn boosheid eigenlijk geen boosheid maar een verdrietig kind uit het verleden die haar pijn nog niet had verwerkt.

Ik heb nog nooit een therapie gehad die ik vanuit thuis deed, want we belden of gebruikten video bellen. Super fijn om vanuit je eigen vertrouwde plekje deze therapie te kunnen volgen en je niet ergens heen hoeft. Nienke toont ook ontzettend veel begrip en is de rust zelve.

Omdat ze echt meedenkt en luistert voelt het heel vertrouwd om je open te stellen. Dat gevoel had ik elders namelijk nooit… Ik voelde me dan vaak raar en psychisch niet in orde waarbij dan vaak ook een label op je werd geplakt.

Ik heb in een relatief korte tijd zo ontzettend veel geleerd en inzichten gekregen. Ook voel ik me zoveel helderder en dichtbij mezelf gekomen waardoor ik mezelf meer kan omarmen voor wie ik ben.

Nienke, ik ben je ontzettend dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en ik met jouw hulp meer van mezelf ben gaan houden! Ik wens iedereen zulke fijne inzichten dus als je twijfelt om met Nienke aan de slag te gaan? Doen!

Sabrina

Ik kan mij goed voorstellen, dat het wat merkwaardig is, dat ik als Nienkes vriend/partner/man een recentie schrijf. Maar ik denk dat het super belangrijk is.

Nienke heeft mij zeer geholpen. Ik wist eerst niet precies, wie ik eigenlijk was en wat mijn talenten zijn. Daaromheen had ik veel angsten, een verminderd Zelfbewustzijn en daarbij ook bestaansangsten. Ik voelde me op de verkeerde plek en oord.

Deze wereld had niks te bieden voor mij. Hoe meer ik kwam te weten over hoe de wereld in elkaar zat en funtioneert, en hoe er gecontroleerd wordt, (en alles wat er bij hoort) hoe meer ik mezelf niet goed voelde.

Dat heeft het niet makkelijk gemaakt om meZELF in deze wereld te vinden.

En daarom heb ik Nienke om hulp gevraagd.

Ze heeft me begeleid in een meditatie… En hoe dat was… In één woord WOW.

Door de ingevoelde vragen die ze stelde, precies in de goede richting op het precies goede moment, kon ik mijn innerlijke reis stap voor stap meer verdiepen.

Het ging heel ver, en ik kon vele destructieve lagen in mijn afwikkelen. Ik heb me ont-wikkeld… Naar mijn werkelijke Zelf.

Ik mocht het gevoel ervaren, de eenheid… De Goddelijke energie… Ik was alles en niks… Ik ben alles en niks…

Oh, het is moeilijk in woorden te vatten en nog steeds kan mijn hoofd het niet bevatten…

Maar ik mocht het voelen. Door Nienke. En daarvoor ben ik haar ongelofelijk dankbaar.

Door deze begeleide meditatie, (terwijl ze ons kind is slaap bracht), leerde ik mezelf kennen en voel ik me weer als Nieuw geborene…

Het is nog met vallen en opstaan, maar het grote onderscheid is; I AM the one who knows… En dat is een groot verschil.

Ik gun iedereen deze ervaring met mijn hele hart.

Benjamin

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN!

Ben je door al deze verhalen enthousiast geworden en maar ben je nog nieuwsgierig naar de tarieven die Essentie Coaching hanteert? Klik dan hier